Onze gesprekspartners en samenwerkende organisaties

De Stichting Keurmerk Senioren Belangen staat in contact met diverse organisaties en gesprekspartners, die zich bezighouden met de belangen van senioren. Deze organisaties noemen wij onze samenwerkende partners. 


De stichting gelooft in het feit dat je gezamenlijk meer kunt bereiken om het leven van de senioren in Nederland nog beter te maken.  Aandacht voor de speciale wensen en behoeften van senioren is in de huidige maatschappij een belang dat iedereen treft.  Mensen worden steeds ouder, de bevolkingsgroep senioren blijft toenemen en de positie van senioren in onze maatschappij wordt daardoor steeds belangrijker. 


Waarom een partnership met de stichting?


De stichting is er voor senioren. Door onze partnerships en (markt)kennis weten wij wat er speelt in de markt en bij zelfstandig thuiswonende senioren in Nederland. Door de partnerships en de senioren die het keurmerk ondersteunen biedt dit veel kansen.  

Wilt u zich aanmelden voor een partnership met de stichting of bent u geïnteresseerd in meer informatie? Neem dan contact met ons op.