Recht op schadevergoeding? U krijgt gratis advies!
08 maart 2017

Recht op schadevergoeding? U krijgt gratis advies!

Bent u betrokken geraakt bij een verkeersongeval? Zijn er fouten gemaakt in het ziekenhuis? Of is er iets anders gebeurd waardoor u gewond bent geraakt? Mogelijk heeft u recht op een schadevergoeding!

 

Via het Keurmerk Senior-OK  heeft u recht op een gratis gesprek met een letselschadeadvocaat. Deze advocaat gaat met u in gesprek en beoordeelt of er mogelijkheden bestaan om uw schade vergoed te krijgen. Voor dat gesprek hoeft u niet te betalen. Als u dat wilt kan de advocaat uw zaak verder oppakken. In dat geval zal de advocaat u duidelijk uitleggen of er verdere kosten voor uw rekening komen. Vaak is dat niet het geval omdat de kosten van de advocaat ook moeten worden vergoed.

 

Heeft u interesse in een gesprek met een letselschadeadvocaat? Asselbergs & Klinkhamer Advocaten is één van de keurmerkhouders en heeft gespecialiseerde letselschadeadvocaten in dienst. U kunt telefonisch contact opnemen via 076-5022080 en vragen naar één van onderstaande advocaten. U kunt ook rechtstreeks een e-mail sturen:

 

Margot de Wit-Jansen: mdw@ak-advocaten.eu

Ine Dilven: id@ak-advocaten.eu

Terug